Arbetsstart Vt16 och heldag med utvecklingsledarna!

Vårterminen är igång för mig, skolans utvecklingsledare och administratörerna. På torsdag är det uppstart för alla lärare och på måndag hälsar vi skolans elever varmt välkomna.

Efter en heldag tillsammans med utvecklingsgruppen för uppföljning av höstterminens arbete och planering av våren kan jag inte annat än känna tacksamhet för att få arbeta tillsammans med detta lösningsfokuserade gäng. Förutom plan för våren, översyn av arbetsgrupper och utvecklingsområden hann vi med lite arbete kring kommande rekryteringar. Det senare är lite pressat så här nära inpå terminsstarten men vi har gott hopp om att komplettera våra arbetslag med nya lärare som vill arbeta tillsammans med kollegor som tar gemensamt ansvar för eleverna och samarbetar och lär med och av varandra.

Under eftermiddagen bjöd två av utvecklingsledare på en lokal specialitet i form av Pangbulle. En upplevelse som jag inte riktigt vet hur den skall beskrivas. Det kan vara så att denna fralla med smält ost och choklad är kulinarisk om man har vuxit upp med den och på det viset lärt sig uppskatta denna lokala delikatess.

pangbulle

 

pangbulle 2

 

 

 

 

 

 

Visst har vi våra utmaningar men det är en förmån att arbeta med dem tillsammans med det team av lärare och annan personal som finns på Folkasboskolan. Jag ser fram mot vårterminen!

Det här inlägget postades i En arbetsdag, Skolglädje och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.