Om mig

Jag är legitimerad lärare i biologi, fysik, kemi och matematik åk 3-9. Mina hjärteämnen och de ämnen jag fördjupat mig lite mer i är fysik och matematik. I min utbildningskoffert finns även rektorsutbildning (2009) och rektorslyft (2013) tillsammans med andra kortare utbildningar och kurser.

När jag i september 2016 fick erbjudande om ett rektorsvikariat på Lapplands Gymnasium, Välkommaskolan i Malmberget tog jag mig en funderare. I dag är jag väldigt glad och tacksam att min nyfikenhet fick mig att ge mig av nästan 150 mil norrut. I mitt ansvarsområde ingår programmen IM, Språkintroduktion, TE och VO. Förutom skolans alla professioner är möjligheten till nära samarbete med skolans övriga tre rektorskollegor en stor hjälp för mig som är ny i verksamheten. Jag har fått ett fantastiskt mottagande och trivs riktigt bra.

Jag lär känna en ny skola, elever och personal och som en extra bonus  har jag också fått möjlighet att lära mer om och uppleva en del av landet som jag tidigare bara besökt sommartid under någon semesterresa. Så jag tackar min nyfikenhet för de här möjligheterna!

Kontakt: lilian(at)varnander.se

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.